رژیــم های خـطرنـاک که مــنـجر به مــرگ می شــونـد >
 
بزرگترین سایت تفریحی
 
 

راهنمای تغذیه و رژیم های غذایی (1)

این ۵ میوه و سبزی را از دست ندهید ...



هرچقدر دوست دارید بخورید و لاغر بمانید!


قدر میوه ها و سبزیجات تابستانی را بدانید. با پایان فصل قطعا یک سالی باید دوباره انتظار بکشید بلکه بتوانید انواع میوه های فصل گرم را با فراغ بال پیدا کنید. البته راه هایی وجود دارد که به شما کمک می کند میوه های تابستانی در تمام طول سال برایتان قابل دسترس باشد که معمولی ترین و راحت ترین این راه ها، فریز کردن برخی از انواع این میوه هاست.

حالا که در ماه شهریور هستیم باید کم کم برای این مهم دست به کار شوید. در اینجا ۵ نوع از انواع میوه ها و سبزیجات تابستانی که خواص به مراتب چشمگیرتری نسبت به بقیه دارند به شما پیشنهاد می شوند تا هم با اطلاع از فواید آنها خوردن این میوه ها را در زندگی روزمره تان منظم کنید و هم بتوانید برای فصل های دیگر با فریز کردن آنها همیشه این میوه ها و سبزیجات را در اختیار داشته باشید.

● بخورید، لذت ببرید و لاغر شوید!

تابستان فصل تعطیلات است؛ فصلی که در آن مسافرت به بخشی لاینفک از برنامه هایش تبدیل شده و خب البته آدم حین سفر معمولا قید رژیم غذایی را می زند و عطای لاغر شدن را حداقل در دوران سفر و فصل تعطیلات به لقایش می بخشد. البته این رژیم های غذایی بیشتر مخصوص خانم هاست تا آقایان.

با این حال عذاب وجدان خوردن بی محابا از آن دست اتفاقاتی است که سراغ بیشتر آدم ها می آید. حالا اگر شما هم در جرگه همان آدم ها هستید، بهتر است به جای اینکه دچار عذاب وجدان شوید دنبال راهکاری باشید تا اگر در دوران تعطیلات و حین سفر بی گدار به آب زدید و عزم را برای خوردن جزم کردید حداقل چیزهایی بخورید که کمتر سبب چاقی شما شود. در همین راستا بهتر است سراغ میوه ها و سبزیجات تابستانی بروید.

۵ میوه و سبزی ای که در فصل تابستان می توانند شما را سالم نگه دارند و البته باعث اضافه وزن نشوند از این قرارند: توت فرنگی، کدوسبز، لوبیاسبز، ذرت و تمشک. بهتر است در فصل تعطیلات و به خصوص در سفر سراغ این خوراکی ها بروید. بعضی از آنها در غذا هم وجود دارند و می توانند میزان کالری غذای شما را پایین بیاورند.

بعضی دیگر هم مثل توت فرنگی می توانند در قالب میوه و به تنهایی مورد استفاده قرار بگیرند. در این مطلب ضمن اشاره به ویژگی های غذایی این مواد روش فریز کردن آنها را هم به شما یاد می دهیم.

۱. لوبیا سبز



یک لیوان لوبیا سبز پخته شده ۴۴ کیلو کالری دارد و شامل ۴ گرم فیبر است. لوبیا سبز همچنین منبع غنی از ویتامین K است که ماده مغذی برای حفظ سلامت و مقاومت استخوان ها شناخته شده است. اگر احساس می کنید استخوان هایتان خیلی میزان نیستند، لوبیا سبز را وارد سبد غذایی روزانه خود کنید. می توانید این نوع از لوبیا را برای همه فصل داشته باشید به شرط اینکه آن را به روش صحیحی فریز کنید.

چطور لوبیا سبز را فریز کنیم؟

سر و ته لوبیا را بزنید و سپس آن را با آب سرد بشویید. می توانید لوبیا را به قسمت های کوچک تر هم خرد کنید. لوبیاها را یکی، دو دقیقه در آب جوش بریزید و بعد به مدت ۳۰ثانیه در کاسه ای زیر آب یخ نگه دارید. سپس لوبیاسبز را آبکش کرده و بعد صبر کنید تا آنها کاملا خشک شوند. لوبیاسبزها را می توانید بنابر میزان مصرفی خود داخل کیسه فریزر بریزید و بعد داخل فریزر بگذارید.

۲. کدو سبز



شما می توانید ۳ گرم فیبر را در یک لیوان کدو سبز پخته شده پیدا کنید. این در شرایطی است که این مقدار کدو فقط ۳۰ کیلو کالری دارد. ضمن اینکه کدوی سبز شامل lutein و zeaxanthin است که در چشم انباشته شده و مانع از ضعیف شدن بینایی به جهت بالا رفتن سن خواهند شد. پس کدو سبز را فراموش نکنید.

چطور کدو سبز را فریز کنیم

کدوها را بشویید. پوست آنها را جدا کنید. سپس کدوها را دو تا چهار قسمت کرده و بپزید. همچنین می توانید کدو را سرخ یا بخارپز کنید. به هر حال کدو برای فریز شدن باید نرم شود. یادتان باشد که اگر کدو سبز را خام در فریزر بگذارید بر اثر یخ زدن داخل آن پوک می شود. بعد از اینکه کدوها را پختید اجازه دهید خنک شود.

در ضمن آب آنها هم باید کشیده شود. کدوها را داخل ظرف های یک بار مصرف فریز کنید. یادتان باشد که نباید ظرف را پر کنید طوری که کدوها به هم بچسبد بلکه باید بین کدوها فاصله و فضای آزاد باشد. هر زمان که کدوها را از فریزر دربیاورید می توانید داخل مایکروویو به مدت یک دقیقه قرار دهید تا یخ آن آب شود. بهتر است زمان مورد نظر بیشتر از یک دقیقه نشود. اگر در کل فرد صبوری هستید اجازه دهید تا کدوها به طور طبیعی و در دمای محیط از حالت انجماد خارج شود.

۳. ذرت



شما می توانید در یک لیوان ذرت پخته شده ۵ گرم فیبر و البته ۱۷۷ کیلو کالری پیدا کنید. ذرت هم مانند کدو سبز می تواند محافظ سلامت چشم شما باشد چون منبعی از ۲ ماده lutien و zeaxanthin است.

چطور ذرت را فریز کنیم؟

پوست ذرت را غلفتی بکنید و مغز آن را جدا کنید. اجازه بدهید ذرت به مدت ۲ دقیقه در آب جوش غوطه ور شود، بعد از اینکه آن را آبکش کردید و داخل کیسه فریزربگذارید و بعد داخل فریزر قرار دهید.

برای اینکه ذرت منجمد شده را استفاده کنید کافی است یک تا ۲ دقیقه آن را داخل مایکروویو قرار دهید. اگر می خواهید یخ ذرت را روی شعله گاز آب کنید نباید بیشتر از ۲ تا ۳ دقیقه آن را روی شعله گاز قرار دهید.

۴. تمشک



یک لیوان تمشک معادل ۸ گرم فیبر دارد که در نوع خود جالب توجه است. در قبال این ۸ گرم فیبر شما در یک لیوان تمشک فقط ۶۴ کیلو کالری پیدا خواهید کرد. البته بخشی از این فیبر موجود در تمشک در نوعی پکتین محصول کربوهیدرات خالص شده حل می شود که به خودی خود کلسترول خون را پایین می آورد. اگر جزو آن دسته افرادی هستید که از چربی خون رنج می برید بهتر است فریز کردن تمشک را حتما در دستور کارتان قرار دهید.

چطور تمشک را فریز کنیم؟

قبل از همه یادتان باشد چون تمشک خیلی زود فاسد می شود موقع خرید آن سراغ تمشک هایی بروید که هنوز کاملا نرسیده اند. فریز کردن تمشک کار سختی نیست. فقط کافی است تمشک ها را زیر شیر آب و البته با فشار کم آب بشویید. تمشک ها را با دستمال کاغذی خشک کنید. مواظب باشید تا تمشک ها حین این فعل و انفعالات له نشوند.

بهتر است ابتدا اجازه دهید تمشک ها داخل یک ظرف درون فریزر یخ بزنند سپس آنها را از ظرف به درون کیسه فریزر انتقال دهید و دوباره داخل فریزر بگذارید. اگر می خواهید تمشک تغییررنگ ندهد، می توانید ۲ تا ۳ قطره آبلیمو روی آنها بریزید و بعد داخل فریزر بگذارید. یادتان باشد برای باز شدن انجماد تمشک باید آن را از فریزر خارج کنید و اجازه بدهید در دمای محیط یخ آنها آب شود.

۵. توت فرنگی



یک لیوان توت فرنگی شامل ۳ گرم فیبر است و حدود ۵۰ کیلو کالری انرژی دارد. بهتر است به قسمت اول ماجرا یعنی فیبر توجه کنید. فیبر کالری ندارد و دارای حجم است. در واقع حجم فیبر سبب می شود که احساس سیری کنید و کمتر سراغ خوردنی های دیگر بروید. از طرف دیگر فیبر متابولیسم بدن را بالا می برد.

در ضمن توت فرنگی یکی از منابع غنی ویتامین C و آنتی اکسیدان است. از این رو مصرف روزانه آن می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را در هر روز به شکل کاملا طبیعی تامین کند. در ضمن فراموش نکنید که آنتی اکسیدان موجود در توت فرنگی پوست شما را جوان تر از سنتان نگه می دارد. حالا دوست ندارید مقداری توت فرنگی برای فصل سرما ذخیره کنید؟

چطور توت فرنگی را فریز کنیم؟

توت فرنگی ها را خوب بشویید. برگ های سبزش را جدا کرده و بعد توت فرنگی های شسته شده را داخل یک آبکش بریزید تا آبش برود و البته صبر کنید تا توت فرنگی ها کاملا خشک شود. بهتر است توت فرنگی ها را در ظرف های یک بار مصرف بریزید چون لازم است لابه لای آنها شکر بپاشید بنابراین داخل کیسه فریزر نمی توانید این کار را انجام دهید.

یک ردیف توت فرنگی بچینید بعد کمی شکر بپاشید و سپس ردیف های بعدی را بگذارید. شکرها به این قصد لابه لای توت فرنگی پاشیده می شود که مانع از به هم چسبیدن آنها شود در این صورت توت فرنگی های فریز شده شما تا یک سال دوام می آورد. برای اینکه توت فرنگی فریز شده را استفاده کنید باید از مدتی قبل آنها را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید یخ آن به مرور آب شود. بعد می توانید دوباره آنها را بشویید تا شکرهای روی توت فرنگی هم از بین برود و میوه شما همان طعم طبیعی خودش را داشته باشد.



 

غذاهای تند بخورید تا لاغر شوید !



نتایج مطالعات جدید می تواند همه آدم هایی را که دچار اضافه وزن هستند و می خواهند لاغر شوند خوشحال کند.شاید آنها خیلی راحت بتوانند با پیاز، فلفل و هرچیزی که غذاهایشان را تند کند، کمتر غذا بخورند و در نتیجه لاغر شوند اما آیا این واقعا کلید مشکل جهانی چاقی است؟

● راه های اصلی و فرعی

تقریبا هر روز می توانید در لابه لای اخبار، نکته های جدیدی را در مورد شیوه های لاغری، مبارزه با چاقی و رسیدن به وزن ایده آل پیدا کنید. البته اصلی ترین راه حل ها طی زمان فرق نکرده اند: کمتر بخورید، بیشتر ورزش کنید، از برخی گروه های غذایی خاص بیشتر بخورید و از برخی دیگر کمتر، سالاد بیشتر بخورید، تعداد وعده های غذایی تان را بیشتر کنید و حجم کلی غذایی که می خورید را پایین بیاورید، هر لقمه را بارها بجوید، لقمه هایتان را کوچک کنید، تا می توانید آب بنوشید و …

اما برخی نکات هم هستند که معمولا در میان اصول کلی جایی ندارند اما شاید بتوانند برای خیلی از کسانی که به دنبال کاستن اضافه وزنشان هستند مفید باشند.

● غذاهای هندی محبوب تر می شوند؟

مطالعات اخیری که در هلند، روی تعداد زیادی از افراد و طی چند سال انجام شده، نشان داده رابطه ای میان طعم و مزه غذاها و مقدار غذایی که خورده می شود، وجود دارد. خب، احتمالا فکر می کنید این نکته چیز جدیدی است و طبیعی است که هر چه غذا خوشمزه تر باشد، انسان را بیشتر به سمت خودش می کشاند و طبیعی است که احتمال پرخوری با آن بیشتر باشد، اما مسئله این نیست.

مسئله این است که مطالعات هلندی ها نشان داده که برخی طعم های خاص از جمله طعم و مزه تند، می تواند باعث لقمه های کوچک تر و در نتیجه کمتر غذا خوردن شود. در واقع این مطالعات مدعی است که غذاهای تند را در لقمه های کوچک تر می خورید و زودتر هم احساس سیری خواهید کرد. نتایج این تحقیقات نشان می دهد که می توان از بوها و طعم های مختلف برای کوچک کردن لقمه های انسان ها استفاده کرد.

● یک اتفاق بزرگ

دکتر هانس ویلی کریستینسن، متخصص تغذیه و استاد ارشد دانشگاه سلطنتی هلند که در تحقیقات اخیر حضور داشته، می گوید: « این یک کشف بزرگ است؛ یک جهش بزرگ علمی.» وی که به همراه ۱۷ پزشک، پرستار و متخصص تغذیه در این مطالعات حاضر بوده، می افزاید: «اصلی ترین نتیجه ای که در این تحقیقات به دست آمده این است که غذاهای تند که طعم و بوی تندی دارند، می توانند باعث کوچک شدن لقمه های هر فرد شده و او را زودتر سیر کند، اما این موضوع در تضاد با برخی عقاید سنتی بسیار ریشه دار قرار می گیرد. برخی از غذاهایی که به غذاهای لاغری شهرت دارند در این گروه از طعم ها و مزه ها جای نمی گیرند.»

● هم بو مهم است و هم مزه

در یکی از بخش های این مطالعه، دانشمندان یک دسر ترکیبی از کیک، بستنی و وانیل را، که ۴۹ نفر شرکت کننده همگی طعم آن را قبلا امتحان کرده و بسیار پسندیده بودند با سس های مختلف که طعم و بوی متفاوتی داشتند، روبه روی همان گروه گذاشتند.

در نهایت مشخص شد هرقدر طعم و بوی سس این دسر تندتر بود، میزانی که افراد از آن می خوردند هم کمتر می شد. دکتر کریستینسن در این باره می گوید: «ما به دو صورت این امتحان را انجام دادیم؛ دفعه اول، یک فرد غریبه برای هر فرد میزانی از دسر را می کشید و افراد هر وقت فکر می کردند کافی است دکمه ای را فشار می دادند و دفعه دوم خود افراد می توانستند از داخل ظرف دسر را بکشند.

در هر دو دفعه افراد ابتدا با بوی سس ها در تماس قرار می گرفتند، نتیجه مطالعه این بود که هرقدر بوی سس ها تندتر می شد، افراد کمتر دسر می کشیدند و جالب اینکه هرقدر طعم دسر تندتر بود، میزان خوردن آن بخش کشیده شده هم کمتر و کمتر می شد. در واقع این بخش نشان می دهد که در چه اندازه خوردن، هم بوی غذا اهمیت دارد و هم طعم آن.»

● بویی که ۱۰درصد شما را لاغر می کند

گروه تحقیقاتی هلند، که در شهرهای آمستردام و اوترخت این کشور این مطالعه را انجام داده بودند، به این نتیجه رسیدند که تندتر کردن طعم و بوی غذاها می تواند ۵ تا ۱۰درصد از حجم غذای مصرفی و میزان کالری مصرفی شما بکاهد.

در واقع این تایید همان نظریه هایی است که به طور سنتی اعتقاد دارند که غذاهای تند هندی و نیز سیر و پیاز، می توانند باعث لاغری شوند.

نتایج این تحقیقات مورد توجه بسیاری از پزشکان قرار گرفته است و شاید در آینده به راحتی متوجه شوید که غذاهای تند و تیز با بوی تند به اصلی ترین غذاهای انسان های جهان بدل شود، اما در این میان برخی پزشکان درباره نتایج این تحقیقات ابراز شک و تردید کرده اند.

دکتر ویس پلانتی، متخصص تغذیه از آکادمی ملی آکسفورد در این باره می گوید: «چاقی، لاغری و کاهش وزن مسائلی چندمتغیری هستند، یعنی نمی توان بدون در نظر گرفتن میزان متابولیسم هر انسان، میزان سیری و گرسنگی او و… صرفا نتیجه گرفت که تند بودن طعم و بوی غذا می تواند در میزان غذا خوردن همه انسان ها تاثیر بگذارد.

در ضمن شما نمی توانید خیلی راحت بگویید با کم شدن لقمه ها، کمتر می خورید و زودتر لاغر می شوید. شاید بلافاصله پس از کمتر خوردن این دسر، سراغ غذاهای دیگر بروید و اصلا به این فکر کنید که آیا می توانید همه غذاها را به شکل تند سرو کرد؟»

● هشت کف دست غذا بخورید

دورا ولش، مدیر مرکز تحقیقات و مطالعات تغذیه ای «نوتری هال» هم می گوید: «بهترین راه کنترل غذا خوردن، کنترل وعده های غذایی است. باید بدانید که وعده های اصلی غذایی باید به اندازه ۲ دست شما یعنی تقریبا معادل اندازه معده تان باشد. طی روز هم دو میان وعده بخورید که هر کدام از آنها اندازه یک دست مشت کرده شما باشند. در واقع برای راحتی کار می توانید به این فکر کنید که طی روز باید ۸ کف دست غذا بخورید، ۶ کف دست در سه وعده اصلی و دو کف دست در دو میان وعده.»

دکتر ولش می گوید: «قطعا اگر به اندازه بخورید و غذاهای سالم میل کنید، می توانید تندرست باشید. حالا اگر می خواهید وزن کم کنید یا دچار چاقی هستید، می توانید از راه های مختلف استفاده کنید که یکی از آنها همین استفاده از غذاهای تند است، اما فراموش نکنید که به دست آوردن وزن متناسب و سالم غذا خوردن صرفا با رعایت یک نکته ممکن نمی شود.







رژیم های خطرناک که منجر به مرگ می شوند




برخی از رژیم های سم زدایی که استفاده از تنها یک ماده غذایی را توصیه می کنند، ممکن است منجر به مرگ افراد شوند.

از آنجا که همه موادغذایی علاوه بر موارد با ارزش و مناسب مواد مضر و سمی هم دارند که با استفاده زیاد از آن ماده غذایی پس از مدتی بدن فرد را سمی می کنند، رژیم های سم زدایی می توانند در بازیابی سلامت افراد بسیار موثر باشند.

یک ماده مغذی مثل سیب با تمام فوائدی که دارد باید به مقدار کم مصرف شود زیرا با مصرف زیاد به جای کمک به بدن موادمغذی داخل دستگاه گوارش را دفع کرده و به آن آزار می رساند و حتی ممکن است آن را زخمی کند.

رژیم های سم زدایی صحیح براساس شرایط فرد از نظر سن و سال و نیازهایش توصیه می شود که برای پی بردن به این نیازها از او آزمایش های بیوشیمیایی خاصی گرفته می شود که نشان دهنده وضعیت اسیدفولیک، کلسترول، میزان نیتروژن داخل خون و دیگر شاخص های آزمایشگاهی است. پس در مرحله دوم میزان دریافت موادغذایی فرد بررسی می شود و درنهایت طبق آن برای مراجع رژیم سم زدایی مناسبی تنظیم می شود تا از تجمع بیش از حد موادغذایی در بدن فرد جلوگیری شود.

● رواج رژیم های خطرناک

رژیم های سم زدایی نامناسب رژیم هایی هستند که استفاده از آب یا یک نوع سبزی یا میوه خاص را تجویز می کنند. همچنین برخی از این رژیم ها که به عنوان رژیم های لاغری شناخته می شوند استفاده از پروتئین یا کربوهیدرات هایی را که باعث چاقی می شوند را منع کرده و به جای آن استفاده فراوان از فیبر را به صورت هرروزه توصیه می کنند.

رژیم های آب درمانی در دوره ای مطرح شد و افراد زیادی از آن استفاده کردند که پس از مدتی عوارض آن خود را به صورت ناراحتی های کلیه و دستگاه گوارش نشان داد.

هر فردی در هر سنی برای این که بداند مقدار غذای موردنیازش چقدر است باید به متخصص تغذیه مراجعه کند و هرگز نباید خودسرانه رژیم بگیرد.

متخصص تغذیه با ارزیابی دریافت غذاها سعی می کند بررسی کند که آیا وزن، قد، اندازه دور کمر و چین های پوستی فرد طبیعی است یا خیر و اگر همه چیز طبیعی بود، حال عمومی، لطافت و مرطوبیت پوست و درجه دمای فرد را بررسی می کند و اگر پس از این بررسی ها شرایط فرد غیرعادی بررسی شد او را به آزمایشگاه می فرستند.

در بسیاری از موارد مشاهده شده که فرد عادی بدون هیچ بیماری و نیازی و بدون اینکه خطری وی را تهدید کند، بدون مراجعه به متخصص داخلی و تعیین نوع چکاپ توسط متخصص به آزمایشگاه ها مراجعه می کنند و آزمایشگاه ها هم مبالغ زیادی را بابت چکاپ ها از آنها دریافت می کنند.

بدون توجه به تجویز پزشک از آنها آزمایش و آنها را از وضعیت بدنی شان مطلع می کنند که درنهایت این افراد خودسرانه اقدام به مصرف داروهای مختلف می کنند. این درحالی است که این داروها، لطمات جدی و سنگینی به بدن این افراد وارد می کند و حتی ممکن است آنها را تا پای مرگ بکشاند. متأسفانه بسیار اتفاق افتاده که شاهد مراجعه کنندگانی بوده ایم که با مصرف خودسرانه دارو، کبدشان از کار افتاده و دچار مرگ شده اند.

مردم باید در هر زمینه ای به متخصص مراجعه کنند تا سلامتی خود را تضمین کنند. مردم نباید با حرف های افراد معمولی و تبلیغات مختلف تحت تأثیر قرارگرفته و سبک سلامت زندگی خود را تغییر دهند بلکه باید با مراجعه به متخصص از وضعیت سلامت و درمان خود اطمینان حاصل کنند.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ
موضوعات
آخرین مطالب
نويسندگان


خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 155
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 312
بازدید ماه : 1288
بازدید کل : 186165
تعداد مطالب : 501
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1